Dones i músiques entre segles

D'espectacles. 22 de setembre

Ítem

Dublin Core

Títol

D'espectacles. 22 de setembre

Autor

Boira

Data

06/10/1918

Drets

Domini públic. Associació Emporion

Tipus

Newspaper Article

Cobertura

Catalunya

Zotero

Author

Boira

Tipus d'ítem

Newspaper Article

Note

Els programes anunciaren l'estrena de La Mascota. No era tal estrena a Torroella. doncs aqueixa çarçuela fou representada l'any per la companyia Sancho-Castillo, amb la cooperació d'un nodrit chor de la vila. Aixó vol dir que aquesta obra perteneix al repertori antic, cosa que, per nosaltres, no es un defecte, ans al contrari, doncs entre les chuleries del «Amigo Melquíades» o la sicalipsis de «La Corte del Faraon» de repertori modern, preferim obres com aquesta que no son tan soses com moltes del modern Género Chico, ni tenen pretensions de l'anomenada opereta, faltada sempre d'argument i quin principal objecte és la coreografía i la musica wals-boston. No vol dir això tampoc, que no hi hagi çarçueles modernes que valguin, la qüestió es saber escollir-les.

La representació aná molt ajustada sobre tot el primer acte, que dit sigui de pas, es el millor de l'obra, distingint-se el Sr. Benot i Millan i la primera tiple Srta. Valera.

Archive

ARCA. Arxiu de Revistes Catalanes Antigues

Archive Location

Digital

Data

06/10/1918

Pàgines

6

Place

Torroella de Montgrí

Publication Title

Emporion: periòdic quinzenal

Drets

Domini públic. Associació Emporion

Títol

D'espectacles. 22 de setembre

URL

Citació

Boira, “D'espectacles. 22 de setembre,” Dones i músiques entre segles, consulta 15 agost de 2022, https://donesmusiques.net/items/show/579.

Geolocalització